Verbind weer met jezelf!

Deze workshop kan je online volgen via Zoom of fysiek bij mij op locatie.

Uit ervaring heb ik geleerd dat als we vast zitten, niet blij zijn met ons huidig leven, eenzaam voelen… we moeten starten met te focussen op onszelf. Natuurlijk is dat heel lastig want meestal ben je juist de verbinding met jezelf verloren, door er voor iedereen te zijn dan voor jezelf. Ook is het vaak bevredigender om anderen te helpen dan met jezelf bezig te zijn.

Met deze workshop gaan we gedurende 4 sessies samen ” focussen op jezelf”. Dit doen we door inzichtelijk te maken waar je fysiek, emotioneel en spiritueel staat. Deze drie delen van jezelf moeten in balans zijn, om daarna weer met elkaar in verbinding te kunnen staan. Zie dit proces als een persoonlijke reset.

Je hoeft niet te kunnen schilderen, tekenen of enige andere vorm van creatief bezig te zijn. Je hoeft geen enkele voorkennis te hebben over wat dan ook, want alle elementen zitten al in jou!

De verschillende onderdelen van de workshop geven een mooie inzichten en nieuwe perspectieven over je toekomst, onder mijn professionele begeleiding.

De workshop is inclusief alle materialen (dus als je via Zoom deze cursus wilt volgen stuur ik je deze op).

Deze workshop kan je helpen bij:

  • Weer gelukkig worden;
  • Resetten;
  • Jezelf weer leuk te vinden;
  • Aandacht voor jezelf weer te hebben;
  • Een nieuwe start te maken;
  • Levenspad weer terug te vinden.

Bijdrage voor de privé 1 op 1 coaching
€ 350,- voor alle 4 de sessies inclusief alle materialen via Zoom
€ 400,- voor alle 4 de sessies inclusief alle materialen in Amsterdam

Heb je vragen of wil je een afspraak maken… neem contact met me op via dit formulier of stuur mij een mailtje naar info@shashamediumamsterdam.nl