Huwelijk, je trouwbeloftes vernieuwen, een jubeleum of vriendschap vieren… 

Ik werk met je, voor je en zorg ervoor dat de ceremonie jouw persoonlijke behoeften weerspiegelt!

Het wordt hoe dan ook altijd een persoonlijke ceremonie en ritueel. Speciaal en exclusief, van en voor de betrokkenen.

Voor iedere ceremonie schrijf ik persoonlijke de teksten, en wordt gehouden op jouw eigen (feest)locatie.

Iedere ceremonie bevat altijd de volgende basiscomponenten;

  • Al de genodigde dienen betrokken te worden bij de ceremonie door ieder te verwelkomen en begroeten en ze onderdeel te maken van de ceremonie;
  • Elke zintuig dient betrokken te worden bij de ceremonie ook moet er aandacht geschonken worden aan lichaam geest emotie en de spirituele wereld;
  • De natuur word geëerd en de schoonheid ervan word onderdeel in de ceremonie.
  • De rituelen kunnen plaats nemen op zichzelf of tijdens al vastgelegde ceremonies op een locatie die u wenst.

Deze ceremonie is geen wettelijke verbintenis maar een spirituele verbintenis, een verwelkoming of een vaarwel doormiddel van een magisch ritueel.

Dit creëeren we samen, door elk ritueel te beginnen met een cirkelsetting. Daarna verwelkomen we iedereen met een boogceremonie.

Een belangrijk element van een spiritueel ceremonie, ik kan je verbinden met geliefden die zijn overgegaan. Dit kan tijdens de ceremonie gebeuren door bijvoorbeeld een kaars, bloemen, stenen of foto.

De ceremonie

Ik creëer een plek waar de ceremonie gaat plaatsvinden, bv de cirkel met natuurelementen en bloemen. De stijl en kleuren zijn natuurlijk altijd in overleg.

Iedereen kan bijvoorbeeld verwelkomt worden in de cirkel via een boog met bloemen. De boog symboliseert het verbond tussen hemel en aarde en draagt bij dat iedereen die door de boog loopt sterker verbonden wordt met elkaars bloei en ontwikkeling. De bloemen in de boog, kring en op het altaar staan symbool voor de mensen die je omringen.

Zo toon je dankbaarheid, om de wereld als koppel of gezin mooier, leerzamer en draaglijker te maken.

Mogelijke ceremonies

Ring Ceremonie

Mijn Ringceremonie is een manier om al de bruiloftsgasten op te nemen in de ceremonie. Of als alternatief jouw dierbaren die het dichtst bij je zijn. Deze ceremonie concentreert zich op de gedeelde gevoelens. Dit terwijl jouw gasten bijvoorbeeld de trouwringen, verbintenislint, edelsteen, aarde, water, een lucifer (staande voor vuur)…. vasthouden en deze tijdens de ceremonie doorgeven. Zo beginnen we normaal gesproken de ceremonie.

Kaars Ceremonie

De kaarsenceremonie is met name wat de meeste koppels kennen tijdens een huwelijksceremonie. Deze ceremonie laat het licht van het paar voor en na de ceremonie herkend.

Het is echter ook een manier om het licht te herkennen dat wordt vastgehouden door degenen die een belangrijke invloed op je leven hebben gehad, je wil hebben, bedanken omdat ze een bron van begeleiding voor u waren. Bij het kiezen van deze ceremonie erken je bijvoorbeeld ouders, moeders en moeder figuren of degenen die significant een bron van verlichting in hun leven tot nu waren in de aandacht.

Het kan ook een manier zijn om kinderen op te nemen die licht brengen in uw leven. Deze ceremonie is bijzonder ontroerend en een effectieve manier om de dierbaren aan te duiden.

Hand verbintenis

Deze ceremonie wordt vaak ingezet wanneer paren, vrienden, familie zich symbolisch willen verbinden. Door onze handen te verbinden, geven we aan elkaar te helpen, lief te hebben, te ondersteunen, te begeleiden, te koesteren en te beschermen tijdens de komende levensjaren.

De handverbintenis ceremonie heeft zijn basis in Brehon Law als de oudste huwelijksceremonie ter wereld. Het is Iers van oorsprong, prachtig en emotioneel om mee te maken. Dus wanneer we deze ceremonie uitvoeren, is het ongelooflijk mooi om degenen die het dichtst bij je in de buurt zijn te integreren in die intieme ruimte, en een lint over elke hand te laten vallen.

De traditionele handbevestiging omvat dertien linten, maar ik gebruiken er vier. Deze maak ik speciaal voor jullie en kunnen aangevuld worden met bijvoorbeeld edelstenen, bloemen, gelukssymbole etc. Zo hou je een blijvende herinnering aan deze speciale dag.

Roos Ceremonie

Dit is een bijzonder romantische ceremonie waarbij de roos centraal staat als het symbool van ware liefde. Deze ceremonie nodigt het paar uit om zich de beloften op elk jubileum te herinneren door het geven en ontvangen van een roos. Het is ook een manier om degenen te kenmerken van wie je het meest houdt, zoals moeders, vaders of grootouders die begaafd kunnen zijn met een roos.

Zandceremonie

Deze ceremonie is een prachtige visuele ceremonie en is vooral leuk om kinderen bij een ceremonie te betrekken. Elke betrokken persoon giet individueel een bepaalde kleur zand in een een vat om de eenheid van iedereen te symboliseren. Deze kun je daarna mee naar huis nemen als aandeken.

——-

Alle ceremonies duren tussen een half uur en een uur, ahankelijk van de wensen en de grootte van de groep.

Bovenstaande ceremonies kunt u al boeken vanaf € 395,-

Let op, ik kom naar jouw locatie toe. Of dat nu bij je thuis is, of een feestzaal, of in de vrije natuur? Alles kan!

Wil je een ceremonie kado doen aan iemand? Dat kan natuurlijk ook. Zo kun je de betrokkenen de mooiste verrassing van de dag geven!

Andere ceremonies of combinaties zijn natuurlijk ook mogelijk in overleg.