Tijdelijk niet mogelijk!

Deze één-op-één sessies beginnen we met een intake sessie van c.a. 10 minuten. Ik luister naar wat je ervaart en wat je aan wilt pakken en hoopt te bereiken. Daarna ga je lekker zitten op een stoel en begin ik de magnetisering sessie (duur ca 30 min). De magnetisering sessie kan de volgende componenten bevatten; waarnemen, edelsteen-, aroma-, muziektherapie…We sluiten af met een coaching- en afstemmingsgesprek.

Clienten ervaren meestal een diep gevoel van ontspanning, een vernieuwd perspectief en een zelfverzekerd evenwicht om een ​​bewuste stap voorwaarts te maken.

* Opmerking – Ik ben geen massagetherapeut. Ik raak mogelijk wel specifieke drukpunten van je lichaam aan om bepaalde delen van het lichaam te laten ontwaken en te laten ontspannen.

Wat is Magnetiseren?

Magnetiseren is een natuurgeneeswijze dat al duizenden jaren oud is en bij ons als mensen hoort. Denk maar eens aan een moeder die intuïtief over de pijnlijke knie wrijft van haar kind als die net is gevallen. Tijdens een energetische behandeling wordt het zelfgenezend vermogen van lichaam én geest geactiveerd en gestimuleerd. Om de mens heen bevindt zich een energieveld, ook wel aura genoemd, deze bestaat uit diverse lagen. Door blokkades in het lichaam en door disbalans kunnen mensen ziek worden en klachten gaan vertonen. Magnetiseren kan ook preventief werken. Blokkades krijgen immers niet meer de kans om op te stapelen, om vervolgens hierdoor tot problemen te leiden.

Magnetiseren kan worden ingezet bij:

– Slaapproblemen of nachtmerries;
– Lusteloosheid;
– stress;
– Goed aarden;
– Hoog sensitieve mensen (HSP);
– Het verzachten van fysieke en/of emotionele pijn bij (chronische) klachten;
– Meer energie bij vermoeidheid;
– Ontgiftend op het lichaam;
– Voor zelfacceptatie, een positiever zelfbeeld of meer zelfvertrouwen;
– Angst;
– Inzichten krijgen in een (moeilijke) situatie;
– Voor ontspanning van lichaam en geest.

Bijdrage:

Magnetiseren Sessie 60 euro ca 60 min.

Tijdelijk niet mogelijk