Durf weer doelen te stellen!

Deze workshop kan je volgen via zoom of fysiek bij mij op locatie.

Tijdens deze 1 op 1 workshop “Ik ben terug!” leer je via theorie en praktijk, met spiritualiteit en creativiteit jouw doel, geluk, zelfzekerheid, levenspad en intuïtie terug te vinden.

Zie het als een pad naar bewustwording. Door zelfbewust, zelfzeker en doelbewuste keuzes te maken, heb je vertrouwen om een nieuwe route uit te stippelen en deze dan ook te gaan realiseren.

Het uiteindelijke doel van deze workshop is ervoor te zorgen dat je weer je doel vindt in het leven, focus hebt en daarnaast handvatten krijgt waardoor je met hernieuwd zelfvertrouwen alles kunt gaan realiseren.

Je hoeft niet te kunnen schilderen, tekenen of enige andere vorm van creatief bezig te zijn.
Je hoeft geen enkele voorkennis te hebben over wat dan ook, want alle elementen zitten al in jou!

De verschillende onderdelen van de workshop geven een mooie inzichten en nieuwe perspectieven over je toekomst, onder professionele begeleiding van mij.

De workshop is inclusief alle materialen, maar breng zeker een handdoek en kleren mee die vuil mogen worden (een overal mag ook).

Deze workshop kan je helpen bij:

  • Zelfvertrouwen terug te vinden.
  • Een levensdoel terug te vinden;
  • Een levensdoel realistisch en concreet maken (afbakenen);
  • Energie terug te vinden;
  • Een nieuwe start te maken;
  • De diepe verwondingen aan je zelfvertrouwen die door anderen zijn gecreeerd in te zien en te genezen.

Bijdrage voor de privé 1 op 1 coaching
€ 350,- voor alle 4 de sessies inclusief alle materialen via Zoom
€ 400,- voor alle 4 de sessies inclusief alle materialen in Amsterdam

Blok 1: Vind je doel!
We gaan samen op zoek naar jouw doel. Doel van deze sessie is bewust wording; van wat je blij maakt, wat je al onbewust/bewust doet, wat de betekenis is… Ook krijg je adviezen en tips hoe je dit kan gebruiken, inzetten en veranderen.

Blok 2: Wordt zelfzeker door weer in je kracht te gaan staan.
Bewustwording in hoe jij jouw PERSOONLIJKE OMGEVING en ANDEREN  kan beinvloeden. Naast dit inzicht leer je sterktes en zwaktes in de juiste balans te gebruiken om betere beslissingen te maken. Daardoor kun je ze vertalen en concrete doelen en ze zo ook realiseren.

Blok 3: Hoor en gebruik je intuitie!
Bewustwording van jouw IK. Leer in te zien welke levenslessen jij hebt geleerd. En waarschijnlijk het belangrijkste inzicht; het waarom.

Blok 4: Levenspad!
Vindt uit jezelf vol zelfvertouwen een realistisch doel.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken… neem contact met me op via dit formulier of stuur mij een mailtje naar info@shashamediumamsterdam.nl